På vår reseblogg får du följa en barnfamilj från Vaxholm. Det planeras och funderas, såväl storstäder, äventyr som charter finns på agendan. Familjen består av Edith, Emil och Camilla. Edith får anses vara huvudpersonen - född i januari 2017.

This blog gives you a glimpse of family life in Vaxholm. Living in the heart of the Stockholm archipelago we enjoy to travel; near and far. The family consist of the father (Emil), the mother (Camilla) and Edith - born in January 2017.

Incheckade på Sunwing Sandy Bay, Ayia Napa

Incheckade på Sunwing Sandy Bay, Ayia Napa

På plats i värmen! Förra veckans prognos hotade med svala 15 grader och regn några dagar men nu är det närmare 20 och solen skiner. Härligt!  

Resan ner gick inte helt optimalt (mer om att resa iväg mitt i natten och våra tips kring detta i kommande inlägg!) men väl på Cypern har allt flutit på för oss. Till och med att köra vänstertrafik, mycket imponerad av min fina man som tryggt tar oss fram i KIA:n. 

Allt vi sett av Sunwing Sandy Bay hittills är finfint - fräscht, rent och helt. Personalen är hjälpsam och trevlig och det tycks finnas ett utbud av träningspass osv trots lågsäsong. Poolområdet är jättestort och det finns tre småbarnspooler varav en med soltak. 

2-rums Familylägenhet: Vår sköna soffhörna

2-rums Familylägenhet: Vår sköna soffhörna

Vårt rum är perfekt för vår familj - ett stort rum med kök och vardagsrum, jättestor soffa där man kan ta igen sig. Badrum med stor dusch där vi lätt kan duscha med Edith och ett sovrum med sängar till oss alla tre. Det som mest utmärker sig i jämförelse med andra hotellrum vi haft är förvaringsmöjligheterna. Flera klädstänger, många öppna hyllplan där vi har lagt upp blöjor och kläder. Skönt att slippa leva i väskorna, särskilt med en mycket hjälpsam liten tjej som gärna vill både packa upp och packa ner så fort tillfälle ges!

Roligast vid poolen: stå och plaska vid kanten när pappa badade

Roligast vid poolen: stå och plaska vid kanten när pappa badade

Resdagen som drog igång vid 02.30 svensk tid börjar närma sig sitt slut efter en cypriotisk meze-meny på restaurangen Wild West strax över gatan. En mycket trött liten tjej, som hunnit testa både poolen och lekplats med kompisen Juni idag, nattas i sovrummet... 

/ Camilla

ps. Det finns BBC på rummet och källsortering både på rummet och runt omkring på hotellområdet! 

Smarta reseprylar för bebisar - vad vi alltid har med oss på resande fot

Smarta reseprylar för bebisar - vad vi alltid har med oss på resande fot

Men, hur blir det nu med sommaren?

Men, hur blir det nu med sommaren?