På vår reseblogg får du följa en barnfamilj från Vaxholm. Det planeras och funderas, såväl storstäder, äventyr som charter finns på agendan. Familjen består av Edith, Emil och Camilla. Edith får anses vara huvudpersonen - född i januari 2017.

This blog gives you a glimpse of family life in Vaxholm. Living in the heart of the Stockholm archipelago we enjoy to travel; near and far. The family consist of the father (Emil), the mother (Camilla) and Edith - born in January 2017.

Hur gick det med 2018 års bucketlöften?

Hur gick det med 2018 års bucketlöften?

På nyårsafton 2017 skrev jag ett inlägg med mina ”bucketlöften” för 2018. Hur gick det med dessa, tro? 

 2018 års bucketlöften

- Åka på minst en weekendresa

Hm. Åkte vi på någon weekendresa i år? Om man räknar bort våra turer till familjen på väst- och östkusten har våra weekendresor bestått av bröllopsfirande i Ramnäs (som var utomordentligt mysigt!) och ett par turer till Helsingfors. Det blev dock ingen riktigt “klassisk” weekend, som jag hade tänkt mig, i form av storstad i Europa. Håller tummarna för att få till en sådan (kanske på tu man hand för föräldrarna i familjen?) under 2019.

- Träna hemma på golvet i vardagsrummet minst en gång tillsammans med Edith

Nej. Helt otroligt, men det hände aldrig att mamma och Edith tränade tillsammans hemma i vardagsrummet i år. Ediths första tid i livet var vi lite bättre på det.

- Bli proffs på smart packning

Kanske inte riktigt proffs, men vi har tagit den smarta packningen ett steg till!

- Fortsätta operation utrensning av onödiga prylar

Jajjamen, här har det fortsatt hända grejor. Och dessutom har vi köpt väldigt lite nytt i år, det mesta som införskaffats har dessutom varit second hand. Därmed inte sagt att vi är färdiga med utresningarna, ett ständigt pågående (och roligt!) hemmaprojekt!

God jul önskar den här lilla pepparkakstjejen!

God jul önskar den här lilla pepparkakstjejen!

- Blogga mer!

Varje vecka - med undantag från kanske fyra eller så. Har siktat på att släppa inlägg på onsdagar, men ibland har det blivit andra dagar. I slutet av året har möjligheten inte riktigt funnits, men siktar på nya tag 2019 och hoppas att ni läsare hänger med oss även då!

- Gå på minst en vandringstur med övernattning, hela familjen

Vandring ja, med övernattning nej. Under vår resa i Åre blev det ju en del vandring, men där bodde vi fint på Holiday Club och hade inte med något tält. Nästa år?

- Fira nästa nyår utomlands

Åh, här finns alla möjligheter! Om allt vill sig väl, Edith inte blir extremt febrig (lite lagom jul-förkyld nu) eller något annat händer så firar vi in 2019 i Thailand. Varmt och skönt!  

Vad hade du för löften/mål med året? Kanske att nästa års målsättningar blir lite mer avancerade, men vi får se. Som sagt väntar ett par veckor i asien och jag håller tummarna för att vi får tid både till fullt ös och vila. Låt oss återkomma kring den där vilan…

God jul!

Camilla

Incheckade på Rendezvous Hotel Singapore, Singapore

Incheckade på Rendezvous Hotel Singapore, Singapore

Ett enklare sätt att boka bonusresor för Eurobonus med SAS och Star Alliance

Ett enklare sätt att boka bonusresor för Eurobonus med SAS och Star Alliance