På vår reseblogg får du följa en barnfamilj från Vaxholm. Det planeras och funderas, såväl storstäder, äventyr som charter finns på agendan. Familjen består av Edith, Emil och Camilla. Edith får anses vara huvudpersonen - född i januari 2017.

This blog gives you a glimpse of family life in Vaxholm. Living in the heart of the Stockholm archipelago we enjoy to travel; near and far. The family consist of the father (Emil), the mother (Camilla) and Edith - born in January 2017.

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Idag firar vi med goda vänner - trerätters middag som inleds med plockmat, fortsätter med risotto och avslutas med överraskningsdessert. Precis sådär trevlig som en nyårskväll ska vara! 

2017 har varit ett fint, lite kämpigt och supermysigt år på samma gång. För ett år sedan var jag smått orörlig och trött - jag och Emil firade tillsammans i lugn och ro hemma med hummer och alkoholfritt bubbel. Vi vaknade vid tolvslaget...

Nu fyller Edith snart ett år och det är klart mysigare att fira nyår med en busig, fnittrande och härlig liten tjej än med en stor mage. 

Edith och första julklappen  

Edith och första julklappen  

Någonstans i mitt facebookflöde läste jag (det kan ha varit SAS) att det måste vara bättre att satsa på en bucketlist för 2018 än på nyårslöften som ändå aldrig hålls. Här kommer min spontana kombo, bucketslöftet:

- Åka på minst en weekendresa

- Träna hemma på golvet i vardagsrummet minst en gång tillsammans med Edith 

- Bli proffs på smart packning

- Fortsätta operation utrensning av onödiga prylar

- Blogga mer!

- Gå på minst en vandringstur med övernattning, hela familjen

- Fira nästa nyår utomlands

Ett par dagars jobb väntar för oss innan vi drar iväg på årets första resa - Israel!

Gott nytt år! 

Incheckade på Check In Jerusalem, Jerusalem

Incheckade på Check In Jerusalem, Jerusalem

Besök på Norwegian Getaway

Besök på Norwegian Getaway