att resa med Edith - familjen

Intresserad av ett samarbete?
Maila oss!
attresamededith@gmail.com

Interested in a cooperation?
Send us an email! attresamededith@gmail.com


På vår reseblogg får du följa en barnfamilj från Vaxholm. Det planeras och funderas, hemma och på resande fot. Vi är inte en backpackerfamilj som reser jorden runt med bebis en gång - det blir för vår del istället både charter, exotiska resmål och storstadssemestrar blandat över åren. Här får du både praktiska tips, resebudgetar och våra upplevelser.

Familjen består av Edith, Emil och Camilla. Edith får anses vara huvudpersonen - född i januari 2017.

Camilla drömmer om en kryssning jorden runt men håller tills vidare till godo med såväl kortare kryssningar (de kan kallas recogniseringsresor!) och andra härliga resor och utflykter på egen hand eller tillsammans med familjen. Det är jag som skriver det som publiceras här. Fotar gör både jag och Emil, när någon annan tagit bilderna redovisar vi förstås det.

Edith är en härlig liten tjej som med ett glatt humör (och mycket hett temperament!) och en aldrig sinande upptäckarlust. Det smakas på mat från all världens kök och pekas på allt som kommer inom synhåll. Det är väldigt spännande att upptäcka världen tillsammans med henne och bloggen finns delvis till för att dokumentera delar av vad vi upplever tillsammans.

Fortsätt följ oss för att se hur vi upptäcker världen tillsammans och, inte minst, hänga med i all spännande reseplanering! 

Alla samarbeten/PR/reklam sker tydligt utmärkt i inledningen av blogginläggen. Oavsett ersättning är åsikterna alltid våra.

Vi är medlemmar i Svenska resebloggar och Influencers of Sweden.


This blog gives you a glimpse of family life in Vaxholm. Living in the heart of the Stockholm archipelago we enjoy to travel, near and far. The family consist of the father (Emil), the mother (Camilla) and Edith. Stay tuned to follow us as we enjoy the world together!